Mijn naam is Anne Veldkamp en ik sta dit jaar met veel plezier voor groep 6 op CKC de Rietzanger. Ik geniet er van om de kinderen in mijn klas te zien groeien op cognitief en sociaal vlak. Naast het lesgeven aan mijn eigen groep geef ik 1 uur creatief aan groep 7. Zelf vind ik tekenen ook erg leuk. Daarnaast geniet ik erg van lezen. Natuurlijk beleef ik ook veel plezier met mijn gezin. 

Ik ben afgestudeerd op de KPZ (Katholieke Pabo Zwolle) en heb daarna in Groningen mijn Master behaald: Algemeen Pedagogische Wetenschappen. Hierna wilde ik graag voor de klas staan en kreeg de kans om mijn carrière te starten op deze school. Voorgaande jaren heb ik dan ook mogen lesgeven aan vrijwel alle groepen. Tevens heb ik de verkorte opleiding voor rekencoördinator gedaan. Zo houd ik mij bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van rekenen en met het rekenonderwijs op onze school. Ik ben aanwezig op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.