Gijs de Groot
leerkracht groep 7b/8
g.degroot@ckcdrenthe.nl
werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag

 

Mijn naam is Gijs de Groot (28) en aan mij de schone taak om de leerlingen van groep 7/8 zo goed mogelijk voor te bereiden op de middelbare school. Tevens geef ik muziekles aan de groepen 3,4 en 5 en ben ik bovenbouwcoördinator. Naast mijn werkzaamheden op CKC De Rietzanger ben ik betrokken bij Curriculum.nu om mee te denken over de herziening van het curriculum op het gebied van burgerschap voor zowel de basisschool als voortgezet onderwijs. Hier ligt ook mijn grote passie, het beter maken van het onderwijs, zowel op kleine schaal (in de klas) als op grote school (landelijk). Een topcombinatie! Naast onderwijs gerelateerde zaken blijft er voldoende tijd over voor andere ontspanning, zo ben ik een fanatiek voetballer en maak ik graag muziek.