Ik zoek peuteropvang

Wij verzorgen naast onderwijs ook een peutergroep. Voor kinderen van 2,5 - 4 jaar biedt onze peuteropvang een plezierige en gezellige plek om met elkaar te spelen, gevarieerde activiteiten te doen en zich spelenderwijs te ontwikkelen. Voor ouders bieden wij een vertrouwde omgeving en een professionele organisatie voor de opvang van uw peuters. Voor  de peuteropvanggroep kunt u op dinsdag- en vrijdagochtend van 8.30-12.30 uur op de Rietzanger terecht. 

Tijdens de peuteropvang worden er regelmatig gezamenlijke thema's en activiteiten gedaan met de groepen 1 van de Rietzanger. Wanneer uw kind 4 wordt en klaar is voor de basisschool kiest u als ouders zelf of uw kind doorstroomt naar de Rietzanger of een andere basisschool.

U bent van harte welkom om samen met uw peuter eens een kijkje bij ons te komen nemen. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze pedagogisch medewerkster: Nadine Holstein. n.holstein@ckcdrenthe.nl. Aanmelden voor de peuterspeelzaal verloopt via onderstaande link.

https://www.aanmeldenkinderopvang.nl/2.0/index.php?id=a7393e63f2d63e310eef3365839baaca

 

Onze peuteropvang voldoet aan alle eisen en heeft op 18 januari 2021 opnieuw een postieve waardering gekregen van de GGD. Hieronder kunt u het meest recente inspectierapport lezen.