Marina Oostland
onderwijsassistente speciaal voor leerlingen binnen de zorg
m.oostland@ckcdrenthe.nl
werkdagen: maandag t/m vrijdag

Mijn naam is Marina Oostland en ik ben 38 jaar. Ik woon in Sappemeer met mijn man en twee kinderen: een zoon van 9 en een dochter van 7. Na 14 jaar als leerkracht te hebben gewerkt, vond ik het tijd voor iets anders. Sinds  februari 2018 werk ik bij De Rietzanger als onderwijsassistent. Ik help bij de extra ondersteuning aan leerlingen en ondersteun de leerkrachten van de groepen 3 t/m 5. Zoals u kunt lezen is het een zeer afwisselende baan, dit maakt het juist erg leuk mijn dag is nooit hetzelfde en het contact met de leerlingen geeft veel voldoening. Het is erg mooi om ze te zien groeien en hun zelfvertrouwen weer terug te zien  krijgen. Naast mijn werk en gezin besteed ik mijn tijd  graag aan lezen en wandelingen maken met ons hondje. Ik hoop een hele leuke en gezellige tijd te hebben op De Rietzanger.