Nanky Posthumus
Intern begeleider
n.posthumus@ckcdrenthe.nl
werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag.

Mijn naam is Nanky Posthumus en ik werk met veel plezier op De Rietzanger. Een school met een enthousiast en betrokken team. Sinds 2009 werk ik als intern begeleider en op De Rietzanger ben ik in 2015 begonnen.

Vaak krijg ik de vraag wat een intern begeleider doet op de basisschool. Ik ben verantwoordelijk voor de leerlingenzorg, coördineer en begeleid deze. Samen met ons team willen wij onze leerlingen het beste onderwijs en passende begeleiding bieden. Het leuke van dit werk is dat je de leerlingen jarenlang goed kunt volgen en ze ziet groeien, ook als het even wat moeilijker of anders gaat. Daarnaast is contact met ouders zeer waardevol en is het begeleiden van leerkrachten een erg leuk onderdeel van mijn werk.