Petra van de Pauvort
Directeur
ckcderietzanger@ckcdrenthe.nl
werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
(woensdag werkzaam voor CKC Drenthe)

Mijn naam is Petra van de Pauvort. Ik woon in Zuidlaren en samen met Jos heb ik drie kinderen in de leeftijd van 18,16 en 14 jaar. Sinds 2015 werk ik op De Rietzanger. Eerst als interim-directeur en vanaf 1 augustus 2016 als directeur. Sinds 1992 werk ik in het onderwijs. Ik ben begonnen als leerkracht en heb voor diverse groepen gestaan, op verschillende scholen. Later heb ik gewerkt als intern begeleider en directeur. Binnen de stichting heb ik verschillende interim-klussen gedaan en heb ik o.a. passend onderwijs mede vorm mogen geven. Op dit moment doe ik, naast het directiewerk op De Rietzanger, samen met een aantal collega’s audits op scholen. Op maandagmiddag geef ik les aan de groepen 8.

Goede onderwijskwaliteit vind ik erg belangrijk. Dat begint bij de leerkrachten. Ik ben er trots op leiding te mogen geven aan het team van De Rietzanger. Dit team bestaat uit betrokken, vakkundige en zeer gemotiveerde leerkrachten, onderwijsassistenten, een intern begeleider en een conciërge, die goed kunnen samenwerken en mede het onderwijs bepalen bij ons op school. Ik nodig u van harte uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, zodat u zelf kunt zien hoe wij werken.