Sonja van Kernebeek
Leerkracht groep 6
s.vankernebeek@ckcdrenthe.nl
werkdagen: maandag t/m vrijdag

 

Mijn naam is Sonja van Kernebeek. Samen met mijn man en twee zoons woon ik in Roden. Nadat ik een aantal jaren geleden de opleiding Pedagogiek had afgerond ben ik in 2014 op de Rietzanger gaan werken als onderwijsassistent. Dit heb ik een aantal jaren met veel plezier gedaan. Het werken op de Rietzanger heeft mij geïnspireerd om naast mijn werk ook een opleiding aan de Pabo te starten. In juni heb ik mijn diploma gehaald en ben ik aan de slag gegaan in groep 6. Hier geef ik op dit moment met veel plezier les. Vanuit mijn opleiding Pedagogiek vind ik het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om zich in hun eigen tempo te ontwikkelen. In mijn klas geef ik dit vorm door ruimte te maken voor diversiteit en de nadruk te leggen op een lerende houding.