Inschrijven

 

U kunt uw zoon of dochter aanmelden door contact op te nemen met de directie van de school. Dit kan telefonisch via het algemene nummer van de school: 050-2053399 of via het emailadres:derietzanger@ckcdrenthe.nl.

Naar aanleiding van de aanmelding neemt de directeur of een onderbouwleerkacht (Janny Compagne) contact met u op voor een persoonlijk gesprek en/of een rondleiding.

Na dit persoonlijke contact krijgt u desgewenst een aanmeldformulier mee of toegezonden. Zodra u dat formulier heeft ingevuld, ondertekend en retour heeft gezonden (of heeft afgegeven op school)  start de inschrijfprocedure.

In onderstaand document vindt u het beleid van CKC Drenthe ten aanzien van het toelaten en weigeren van kinderen en de bijbehorende procedures.

De inschrijving is pas afgerond wanneer de directeur u een bevestigng heeft toegestuurd van de inschrijving van uw zoon of dochter.

Heeft u al een kind op school en wilt u een broertje of zusje aanmelden, dan kunt u meteen onderstaand aanmeldformulier invullen, ondertekenen en toesturen aan de directie viaderietzanger@ckcdrenthe.nl of het formulier afgeven op school. De directie of Janny Compagne neemt dan contact met u op voor een persoonlijke afspraak waarna de inschrijfprocedure wordt opgestart.